Dengeler değişiyor! Sandık Kokusu kadrosuna o ünlü isim dahil oldu

Sevilen diziler arasında yer alan Sandık Kokusu kadrosuna bir ünlü isim daha katıldı. Oyuncu dizide 'Mert' karakterini canlandıracak.

Dengeler değişiyor! Sandık Kokusu kadrosuna o ünlü isim dahil oldu

Bu sezonun sevilen dizilerinden biri olan "Sandık Kokusu"nun kadrosuna bir ünlü daha katılıyor. katılıyor. Oyuncu, dizide konuk oyuncu olarak yer alacak ve tüm dengeleri değiştirecek olan "Mert" karakterini canlandıracak.

ÜNLÜ OYUNCU SANDIK KOKUSU'NA KATILIYOR

O3 Medya'nın imzasını taşıyan ve Nezaket Coşkun'un yönetmenliğini üstlendiği "Sandık Kokusu", Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınıyor. Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan dizi, Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Metin Akdülger (Atilla) ve Necip Memili (Reha) gibi deneyimli oyuncuları bir araya getiriyor.

boga-9.jpg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Sercan Badur, New York'taki kariyer çalışmalarının ardından "Sandık Kokusu" dizisine konuk oyuncu olarak katılıyor.

boga-8.jpg

Dizinin 10. bölümünde "Mert" karakteriyle karşımıza çıkacak. "Atilla" karakterinin kardeşi olan ve gizemli bir kişiliğe sahip olan "Mert", dizinin akışında önemli bir değişiklik yaratacak.