Berat Kandili için yeni, anlamlı, dualı, en güzel Hayırlı Kandiller Mesajları

Yaklaşan Berat Kandili için duygularınızı en güzel şekilde ifade etmek için size en özel mesajları derledik. 2024 yılı dini günler takvimine göre yılın üçüncü kandili olan Berat Kandili, 24 Şubat 2024 tarihinde kutlanacak. Bu mübarek günde, İslam aleminin ve Müslümanların manevi atmosferini daha da güçlendirecek anlamlı mesajlar haberimizde yer alıyor. Ailenize, dostlarınıza ve sevdiklerinize en anlamlı dileklerinizi iletmek için bu mesajlardan dilediğinizi seçebilirsiniz.

Berat Kandili için yeni, anlamlı, dualı, en güzel Hayırlı Kandiller Mesajları

Sevdiklerinize ve yakınlarınıza gönderebileceğiniz en güzel ve anlamlı kandil mesajlarını sizin için derledik. Berat Kandili için özel olarak hazırlanan bu mesajları seçerek, sevdiklerinize kolaylıkla iletebilirsiniz. Ramazan ayına sayılı günler kala, manevi atmosferi yükselten Berat Kandili, Cumartesi gecesi kutlanacak. Haberimizde, bu mübarek gecede gönderebileceğiniz anlamlı ve güzel kandil mesajları sizleri bekliyor. İşte, 2024 en güzel ve yeni Berat Kandili mesajları...

boga-86.jpg

BERAT KANDİLİ MESAJLARI

  • Ellerin umutla semaya açıldığı bu gecede, insanlığın sıkıntılı zamanlardan esenliğe ulaşması duasıyla BeratKandilimiz Mübarek Olsun.
  • Aklımızdan geçen dilimizde dua edindiğimiz ne varsa Rabbim tüm dileklerimizi kabul eylesin.
  • Elimizdekiler için hamd, beklediklerimiz için dua. Her ikisi için de sabrediyoruz. Hayırlı kandiller, tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle.

boga-88.jpg

  • Taşı mücevher, toprağı insan eden Allah'ım! Zerreyi güneş, damlayı deniz eden Allah'ım! Herkesin sıkıntısını çözen, zorluklarını kolaylaştıran Allah'ım! Bizlere razı olacağın, sana layık ameller işlemeyi nasip eyle. Geceniz mübarek olsun.
  • Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller.
  • Mevla çekirdeğe orman gizlemiş, yılanın zehrine derman gizlemiş, tahıl tanesine harman gizlemiş, mübarek gecelere cennet gizlemiş, Berat Kandiliniz hayırlı olsun.