Bahar dizisi, ne zaman başlayacak? Bahar dizi oyuncuları kimler?

'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' adlı yeni dizinin merakla beklenen yayın tarihi ve detayları sonunda belli oldu. Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy gibi isimlerin yer aldığı Bahar dizisi, ne zaman başlayacak? Bahar dizisi uyarlama mı? İşte, merak edilenler...

Bahar dizisi, ne zaman başlayacak? Bahar dizi oyuncuları kimler?

'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' adlı yeni dizinin merakla beklenen yayın tarihi ve detayları sonunda netlik kazandı. Başrollerinde Demet Evgar ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Bahar'ın hayatının anlatılacağı bu yapım, izleyicilerin ilgisini çekmeye aday görünüyor. İşte, Bahar dizisi hakkında merak edilenler...

boga-32.jpg

Show TV'nin beklenen dizisi "Bahar", yayınlanan fragmanı ve afişiyle büyük beğeni topladı. Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı senaryo ile seyircilere sürükleyici bir hikaye sunmayı hedefliyor. "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisinde, doktor olan Bahar'ın yaşadığı zorlu hayat mücadelesi konu edinilecek.

boga-34.jpg

BAHAR DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Heyecanla beklenen dizi, 13 Şubat Salı günü izleyicilerle buluşacak.

BAHAR DİZİSİNİN KONUSU

Demet Evgar'ın canlandırdığı Bahar karakteri, ani bir hastalıkla karşı karşıya kaldığında, ailesinin ve özellikle eşi Timur'un başka bir yüzüyle yüzleşir. Bu süreçte, Bahar'ın yaşadığı zorluklar ve ailenin dinamikleri değişmeye başlar. Eşi Timur'un rakibi olan Evren, Bahar'ın hayatını yeniden inşa etmesine yardımcı olur ve izleyicilere umut verir.

BAHAR DİZİSİNİN OYUNCULARI

Dizinin başrollerini Demet Evgar ve Buğra Gülsoy paylaşırken, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi deneyimli oyuncular da kadroda yer alıyor.

BAHAR DİZİSİ UYARLAMA MI?

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı "Bahar" dizisinin bir uyarlama olduğuna dair herhangi bir açıklama bulunmuyor.