AUZEF bütünleme sınavı ne zaman? AUZEF bütünleme sonuçları ne zaman açıklanacak?

AUZEF bütünleme sınavı ne zaman? AUZEF sınav itiraz süresi ne zaman bitiyor? Bahar dönemi sınavları ne zaman? İşte, AUZEF ile ilgili tüm merak edilenler...

AUZEF bütünleme sınavı ne zaman? AUZEF bütünleme sonuçları ne zaman açıklanacak?

AUZEF bütünleme sınavına girecek adaylar için heyecan dorukta. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, bütünleme sınavı giriş belgelerini adaylarla paylaştı. Peki, bu sınav ne zaman yapılacak, soruların cevapları ne zaman yayımlanacak?

AUZEF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

AUZEF'in bütünleme sınavı 10 - 11 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınav üç oturum halinde yapılacak ve sabah 09.30'da başlayacak olan oturumların ardından, öğleden sonra saat 14.00'te ikinci oturum gerçekleştirilecek. Her ders için 20 soru sorulacak ve adaylara soruları çözmek için 30 dakika süre verilecek.

İTİRAZ SÜRESİ NE ZAMAN SON BULUYOR?

Sınavın tamamlanmasının ardından, soruların ilanı ve itiraz süreci eş zamanlı olarak başlayacak. 13 Şubat 2024 saat 23.59’a kadar sürecek olan itiraz süreci sona erdiğinde, soru ilanı ve itiraz sistemi kapatılacak.

BAHAR DÖNEMİ SINAVLARI NE ZAMAN?

AUZEF'in bahar dönemi sınavları da belirlendi. Vize sınavı 4 - 5 Mayıs, final sınavı ise 29-30 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bütünleme sınavı ise 3-4 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Üç ders sınavı ise 14 Eylül'de düzenlenecek. Adaylar için sınav takvimi netleşirken, bütünleme sınavı için geri sayım başladı.