Arife günü kargo şubeleri çalışmaya devam edecek mi? Bayramda kargo şubeleri çalışacak mı?

Bugün kargo şubelerinin açık olup olmadığı sorusu hala araştırma konusu olarak önemini koruyor. Kargo şubelerinde işlemi olan vatandaşlar, bugün kargo şubelerinin açık olup olmadığını, dağıtımın devam edip etmediğini merak ediyorlar. Peki, kargo şubeleri bugün açık olacak mı? Arife günü kargo dağıtımı devam edecek mi?

Arife günü kargo şubeleri çalışmaya devam edecek mi? Bayramda kargo şubeleri çalışacak mı?

Bugün kargo şubelerinin açık olup olmadığı sorusu hala önemini koruyor. Bayram tatilinin 9 güne uzatılmasının ardından gözler, Pazartesi ve Arefe günü kargoların açık olup olmadığı konusuna çevrildi. Siparişlerini vermiş ancak henüz kargolarını teslim alamamış olan vatandaşlar ise kargo şirketlerinin dağıtıma devam edip etmediklerini merak ediyorlar. Peki, 8-9 Nisan'da kargo şubeleri açık mı olacak?

8-9 NİSAN PAZARTESİ VE ARİFE GÜNÜ KARGOLAR AÇIK MI?

8-9 Nisan tarihleri arasında kargo şubeleri hizmetlerine devam edecek. Pazartesi tam gün faaliyet gösterecekken, Salı yani arife günü ise öğle vaktine kadar kargo şubeleri açık olacak. Bayram süresince kapalı olacak olan kargo şubeleri, Cumartesi günü tekrar işlemeye başlayacak.

Kamu kurumlarının bayram tatilinin 9 güne uzatılmasından dolayı, PTT şubeleri bugün ve yarın kapalı olacak. PTT Şubeleri, 15 Nisan Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye devam edecek.