Ahsen TV muhabirinden İmamoğlu'na ve seçmenlere şok sözler: Size enkaz yakışıyor

Ahsen TV muhabiri ve sunucu Bülent Yapraklıoğlu'nun kızı olan Mervenur Yapraklıoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ve seçmelere yönelik sözleri gündem oldu. Yapraklıoğlu, "İstanbul seçmeni ise yalancılıkla zirve yapmış, sizin derdiniz de dertlenmemiş, otobüsleri dahi size ittirmiş bu şahsı seçtiğiniz için asıl ödülü size vermek gerekiyor. Size enkaz yakışıyor" dedi.

Ahsen TV muhabirinden İmamoğlu'na ve seçmenlere şok sözler: Size enkaz yakışıyor

Ahsen TV muhabiri ve sunucu Bülent Yapraklıoğlu'nun kızı olan Mervenur Yapraklıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve seçmenler hakkında hakaret içerikli videosu ile sosyal medyada gündem oldu.

"İSTANBUL SEÇMENİ YALANCILIKLA ZİRVE YAPMIŞ"

Yapraklıoğlu'nun gündem olan sözleri şu şekilde:

"Ekrem İmamoğlu'nun bu başarısını Ahsen TV olarak ödüllendirmeye karar verdik. Ekrem İmamoğlu 100 yılda görülmemiş bir başarıya imza attı. Milyonlarca yalan söyledi. Neresinin kesildiğini, neresinin montajlandığını bilmiyoruz ama Ekrem İmamoğlu ‘Yüzyılın Yalancıları' ödülüne layık görüldü. Ahsen TV olarak hakkı teslim etmemiz gerekiyor. Ekrem İmamoğlu, bu da senin hakkınmış. İstanbul seçmeni ise yalancılıkla zirve yapmış, sizin derdiniz de dertlenmemiş, otobüsleri dahi size ittirmiş bu şahsı seçtiğiniz için asıl ödülü size vermek gerekiyor. Ama unutmamak lazım, her sabah otobüslere gitmeden önce biraz kardiyo çalışın, çünkü size otobüsü itmek yakışıyor, size enkaz yakışıyor, size başaramamak yakışıyor, size çamurların içerisinde, bataklığın içerisinde debelenmek yakışıyor. İstanbul halkı Ekrem'den önce asıl ödül alması gereken sizlersiniz."